درباره نشریه

مجله زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در سال 1384فعالیت خود را آغاز نمود. سپس در سال 1387بنا به سیاست گذاری کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، با 2 تخصص ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی با عنوان فصلنامة ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی تغییر نام یافت.

تاریخچه

فصلنامة ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در زمستان  1384 منتشر شد. انتشار آن به عنوان نشریه علمی دانشگاهی در حوزه ادبیات و علوم انسانی واقعه فرخنده ای بود که در عرصه تحقیقات دانشگاهی ایران رخ داد. در تأسیس، تکوین و دوام این نشریه، استادان بزرگی چون دکتر مظاهر مصفا، دکتر امیر بانو کریمی، دکتر علی محمد سجادی، دکتر سرور مولایی، دکتر عبدالحسین فرزاد، دکتر ابوالقاسم رادفر، دکتر مهدی ماحوزی، دکتر ابومحبوب، دکتر سهیلا صارمی، دکتر سهیلا موسوی سیرجانی نقش عمده ای داشتند. این نشریه تا سال 1387 با نام مجله زبان و ادبیات فارسی در موضوعات علوم انسانی منتشر شد. هم اکنون این نشریه در بخش ادبیات با عنوان «فصلنامة ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی» منتشر می شود.

فصلنامة ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی  بر اساس کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور مورخ 21/12/1387 وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، دارای اعتبار علمی- پژوهشی، است.

این نشریه، در پایگاه‌های زیر نمایه می‌شود:

• پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
  • پایگاه اطلاعات نشریات کشور
  •  پایگاه مجلات تخصصی نور
  •  پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
  • لینکیدن
  • گوگل اسکولار
  • گوگل کروم

فصلنامة ادبیات عرفانی و اسطوره‌شناختی در دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می‌شود.

نکته: تمامی مقالات از طریق سامانه همیابی  http://hamyab.sinaveb.net/   بررسی می‌شود.